Omgeving Hardenberg en omstreken

IMG_1900
IMG_1880
IMG_1891
IMG_1872
IMG_1844
IMG_1827
IMG_1857
Hardenberg  - Een afwisselend vakantieregio. 

Hardenberg ligt aan de Overijsselse Vecht, dat de grootste van de kleine, en de kleinste van de grote rivieren is. Het stroomt vanuit Duitsland bij Gramsbergen ons land binnen.  Er is veel te doen aan, op en langs de Vecht. 

Langs de oevers van de Vecht bij Hardenberg ligt een prachtig parkachtig rivierenlandschap dat dwars door het centrum van Hardenberg stroomt, Vanuit onze bed en breakfast is het een korte wandeling naar de Vecht. 

Je kunt alle kanten op, want verscheidene fietsroutes in het Vechtdal lopen door of langs Hardenberg, en doen Ommen aan, en Gramsbergen, Dedemsvaart, het Reestdal of gaan een stukje door Duitsland.

En verder...

De stad Hardenberg onderscheidt zich van andere steden in het Vechtdal door de vele evenementen. Om een paar te noemen: Vechtpark Zomermaand (met het Ballonfestival), Hardenberg Buiten, de traditionele Klepperdagen, en in het najaar Hardenberg Proeft.  Dus, je kunt actief bezig zijn of uitgaan, of  je bezoekt de winkels, de restaurants en de terrasjes.    https://winkelstadhardenberg.nl